Vithet e pop-këngëtares Beyonce Knowles, janë shpallur si vithet më të bukura dhe më ideale, ndërsa në këtë vlerësim kanë marrë pjesë mbi 500 kirurgë plastikë.

Në të vërtetë, edhe pse shumica kishin parashikuar se Kim Kardashian do të shpallej si femra me vithet më të bukura dhe më seksi në botë, prapë pronarja me vithet me formën më të bukur dhe më seksi, është Beyonce.