Kjo pishinë madhështore është më e madhja në botë.

Është e vendosur në Kili, në resortin San Alfonso Del Mar.

Pishina ka një thellësi prej 115 ft, dhe gjatësi prej 1,011 metrave.

Uji është i filtruar dhe vjen direkt nga Oqeani Paqësor.