Secila femër ka dëshirë që dita e saj e martesës të jetë madhështore, si në përralla.

Fustani i bardhë duhet të jetë si i ëndrrave të ditëve të beqarisë. E vërtet, jo të gjitha ja dalin që ti realizojnë deri më detaje ato që i imagjinojnë, shkruan “Kosovarja”.

Dizajnerja e modës Vlora Neziri, e ka shndërruar dasmën e saj në madhështore. Fustani i saj ishte i gjithë i punuar me dorë dhe dukej mbresëlënës.

Ajo është nënë e një vajze dhe celebrimin e martesës e ka bërë disa muaj pas lindjes së të bijës.