Jimmy Kimmel iu ka dhënë fansave një përditësim për djalin e tij Billy, i cili iu nënshtrua një operacioni në zemër, vetëm pak ditë pas lindjes.

Jimmy shfrytëzoi Twitter-in për të ndarë një fotografi të ëmbël të djalit të tij, i cili shihet duke buzëqeshur.

“Billy është tremuajsh dhe po bëhet mirë. Faleminderit për dashurinë dhe mbështetjen. Ju lutem kujtoni se çdo fëmijë meriton kujdes”, e përshkroi prezantuesi fotografinë.