Janë linjat trupore të Kim Kardahian për të cilat e gjithë bota po shkruan, por se kanë parë si duket ende Anastasian.

Bukuroshja ruse, Anastasia Kvitko është padyshim femra më ‘përvëluese’ e kësaj vere. Kjo është shumë e thjeshtë për t’u dëshmuar pasi fotot e saj flasin shumë më shumë se çdo fjalë.

Rivalja e Kim Kardashian ka një trup perfekt dhee vithe të kolme, ndërsa me publikimin e shpeshtë të fotografive po i shpërblen me imazhe provokative ndjekësit e shumtë, që duket sikur vazhdimisht janë në gjendje gadishmërie për t’i dhënë “like” (“pëlqej”) dhe për t’ia komentuar ato që ajo publikon.