Është gjithmonë në qendër të vëmendjes mediale. Por këtë gjë Fjolla Morina nuk e bën çdoherë për shkak të karrierës artistike, pasi nuk po publikon shpesh këngë.

Por është ekspozimi i linjave trupore arsyeja që mediet shkruajnë çdo ditë për të.

Edhe sot, këngëtarja ka provokuar me imazhin e hedhur në Instastory. E veshur vetëm me robëdëshambrin dhe duke nxjerrë në pah gjoksin, Fjolla duket tejet seksi!