Viktorija Jovanovska do të jetë drejtore e Klinikës së Gjinekologjisë në Shkup. Ajo vjen në këtë detyrë pas largimit të drejtores së deritanishme, Marija Haxhi Lega.

Sipas informacioneve të portalit Fokus, mbrëmë është sjellë vendim për ndërrimin e disa drejtorëve në Klinikën e Shkupit dhe në disa spitale tjera nëpër qytetet e vendit. Ministri I ri I shëndetësisë, Arben Taravari ka premtuar ndryshime rrënjësore në shëndetësi dhe ndërrimin e kuadrove udhëheqëse.

Global