Sipas Huffington post, Disney do risjellë në ekran filmin klasik “Llamba e Aladinit” i realizuar për herë të parë në vitin 1992. Janë publikuar disa emra kandidatë për të interpretuar rolin e Aladinit dhe të princesh Jasmine, ku ndër të tjera për këtë të fundit radhitet dhe emri i aktores turke Tuba Buyukustun.

Sipas kritereve të përcaktuar nga Disney, Tuba nuk përmbush kufizimin e moshës 18 deri në 25 vjeç.

Gjithashtu, nuk dihet nëse aftësitë e saj për të kërcyer e kënduar janë të pranueshme nga regjisorët megjithatë është e sigurt se nga pamja e jashtme, ajo ngjason me princeshën: flokë të zinj e lëkurë e errët.

Ja cilat janë emrat e tjerë kandidatë për këtë rol:

Lily Singh

T mobile In article [4]

Freida Pinto

Kangana Ranaut

Deepika Padukone

Priyanka Chopra

Tuba Buyukustun

Taraneh Alidoosti

Global

Comments are closed.