Është verë, e teprojmë me ushqimin ose ushqehemi në mënyrë të çrregullt. Lëvizim pak dhe mbi të gjitha bën nxehtë!

Në këto temperature të larta, shpesh na ndodh që në organizmin tonë të ndiejmë një fryrje sidomos në stomak dhe vështirësi për ta kontrolluar atë. Provoni ta luftoni këtë ndjesi me një frut! Po, me një kivi! Ky frut është i pasur me vitaminën C, ka në përmbajtje edhe një enzimë të quajtur Actinidinë. Prania e kësaj enzime jo vetëm që parandalon fryrjen ose ënjtjen, por bën të mundur një t