Kim Kardashian ka ekspozuar më shumë se ç’duhet trupin e saj kohët e fundit.

Pasi u shfaq e veshur vetëm me reçipeta të Gucci ndërsa dilte për darkë në NYC javën e kaluar, tani nëna e dy fëmijëve ka provokuar me një veshje transparente.

36-vjeçarja zbuloi trupin dhe gjoksin e saj bombastik pa reçipeta, ndërsa hante sushi në Calabasas të Kalifornisë.

Padyshim që e arriti qëllimin e saj, të jetë në qendër vëmendjes dhe sytë e të gjithëve të ishin drejt saj.