Këngëtarja Kida dhe këngëtari Uki Latifi duket se kanë filluar një lidhje dashurie.

Kjo përshtypje ka ardhur pasi që ata shpesh pëlqejnë fotografitë komentojnë mes vete në rrjetet sociale.

Sikur të mos mjaftoj vetëm kjo, ata dy shpesh shpërndajnë këngët e njëri-tjetrit, duke e shprehur edhe dashurinë që kanë.

Këtë dashuri akoma të pakonfirmuar nga ana e tyre ata e kanë shprehur edhe në fotografitë kur urojnë ditëlindjen e njërit apo tjetrit, foto këto të papublikuara kurrë më herët e që shihen fort afër nj-tj.

Se a ka diçka mes tyre do ta vërtetojë koha!