Nëse jeni duke i vërejtur këto shenja, atëherë atij përfundimisht nuk po i pëlqeni më.

1. Heziton t’i shprehë ndjenjat e veta  
Nëse thotë diçka të tillë si “Nuk jam i sigurt se si ndjehem për ne”, atëherë kjo është një shenjë e qartë se atij nuk po i pëlqeni më.

2. Ai po provon t’ju ndryshojë  
Me fjalë të tjera, ai nuk po ju pëlqen ashtu si jeni dhe po dëshiron që të bëheni ashtu siç dëshiron ai, në mënyrë që të vazhdoni t’i pëlqeni, transmeton Gazeta Express.

3. Jeni gjithmonë ju ajo që kujdeseni më tepër për lidhjen  
Ju jeni gjithmonë ajo që merrni iniciativën për çdo gjë në marrëdhënie, përderisa ai e merr iniciativën vetëm për seks. Kjo është një shenjë tjetër se atij nuk po i pëlqeni më.

4. Ju jeni e para që i shkruani ose që e telefononi  
Dhe gjithashtu ju jeni ajo që i bëni të gjitha planet – kjo padyshim që tregon se atij nuk po i pëlqeni më.