Fjala “Të dua” sigurisht që është më e rëndësishmja në një marrëdhënie, dhe të gjithë femrat dëshirojnë ta dëgjojnë shpesh nga partneri i tyre. Por rëndësinë dhe peshën e fjalës të dua, i kanë edhe këto 7 fraza të renditura më poshtë të cilat sipas ekspertëve, kanë shumë kuptim për femrën dhe për lidhjen tuaj. Kuriozë? Ja për cilat fjalë duhen thënë:

1 – “Ti mund ta bësh këtë”

2 – “Jam krenar për ty”

3 – “Je shumë e bukur”

4 – “Të vlerësoj shumë”

5 – “Do më kesh gjithmonë mbështetje”

6 – “Më fal”