Forma perfekte, gjatësia perfekte, dhe lëkura e lëmuar janë vetëm disa nga atributet që bëjnë dallimin e këmbëve. Por këto 10 femra kanë diçka më shumë se sa kaq. Ato janë cilësuar si femrat me këmbët më seksi.

1.Jessica Alba

2.Kate Beckinsale

3.Eva Longoria

4.Sarah Michelle Gellar

T mobile In article [4]

5.Eliza Dushku

6.Kristen Bell

7.Jennifer Love Hewitt

8.Charlize Theron

9.Jennifer Aniston

10.Hayden Panettiere