Jeni të sëmurë nga ndonjë virozë e stines? Duhet t’i thoni vetes se jeni vërtet me fat… A e dini dhe a e keni menduar ndonjëherë se, në botë ekzistojnë sëmundje nga më të çuditshmet dhe më të frikshmet?

Këto më poshtë janë konsideruar si të tilla dhe ju ftojmë të shfletoni galerinë për t’i parë dhe për t’u njohur me to.

10- Porphyria- sëmundja e ndjeshmërisë së lartë nga dielli
9- Sëmundja Kuru- sëmundja e të qeshurit pa kontroll
8- Tripaniosomiasis afrikan- Pickimi nga mushkonja Tse Tse
7- Sindroma e të ecurit në gjumë
6- Guinea warm disease- të nxjerrësh krimb nga lëkura jote
5- Progeria- Plakja e parakohshme
4- Hypertrichosis- sindroma e ujkut
3- Sidroma e njeriut pemë
2- Fibrodysplasia ossificans progressiva- sidroma e deformimit të shtyllës kurrizore
1- Sindroma e gjuhës së huaj