Zgjedhja është renditur sipas efikasitetit të karburantit, prodhimit të energjisë dhe vet funksionimit të tyre.

Gjeneratorët portativ janë perfekt për një ditë kampingu, ose çfarëdo aventure tjetër për të cilën shkoni jashtë.

Nuk bëjnë zhurmë, prandaj nuk duhet të brengoseni nëse mund të bëni gjumë ose jo.

Në videon më poshtë do të mund të njiheni detajisht se cilët gjeneratorë hynë në listën e dhjetë gjeneratorëve portativ më të mirë në botë.