Big Mama po ndihet shumë mirë

Këngëtarja nga Maqedonia, e njohur si Big Mama ka qenë shumë e përfolur këtë vit si për peshën e saj ashtu edhe për jetën private.

Big Mama ka kryer një operacion në Turqi për zvogëlimin e lukthit dhe për pesë muaj ka arritur që t’i largojë 30 kilogramë.

Tash pas operacionit Big Mama tregoi se po ndihet shumë mirë, shumë më lehtë, ndërsa tha se është pishman pse nuk e ka kryer operacionin më herët.