Nëse ndonjëherë jeni mërzitur kur shikoni sesa perfekte janë vajzat e showbizit shqiptar, pasi të shikoni fotot më poshtë do të mendoni ndryshe.
Ato janë të zakonshme sikurse të gjithë ne në jetën e tyre të përditshme pa grim.

Pa dyshim që janë të bukura, por që dukja në ekran në krahasim me jetën e përditshme janë shumë larg njëra –tjetrës.

Më poshtë disa foto nga jeta e përditshme e yjeve dhe krahasimi me mrekullinë që bëjnë make up artistët me ato.