Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, është kritikuar jo pak për paraqitjen e tij në Trieste, sidomos për shkak të kombinimit që ka pasur në veshje.

Ai ka zgjedhur, në një mënyrë krejt të pazakontë, një palë atlete të bardha me rroba elegante të zeza, duke bërë që të komentohet mjaft shumë.

Por, a do t’i shkonin këto atlete Isa Mustafës, në të njëjtin rast?

Shikojeni foton më poshtë dhe vlerësoni!