Këshilli i Sigurimit i OKB-së do të takohen të hënën për të diskutuar për rritjen e dhunës ndërmjet izraelitëve dhe palestinezëve.

Suedia, Franca dhe Egjipti kërkuan sot takim urgjent të Këshillit të Sigurimit i OKB-së, pas konfliktit të djeshëm dhe dhunës në rritje mes izraelitëve dhe palestinezëve në Jerusalem.

Global