Adam Simpson, 26 vjeç, nga Bedale, North Yorkshire, ishte duke pushuar në një vilë italiane kur filloi të bënte zhytje  në një pishinë.

Ai provoi të zhytej më kokë brenda një komerdareje që ndodhej në psihinë.

Vendi rreth pishinës është shumë rrëshqitshëm dhe aty nuk kishte dërrasa për kërcim, kështu që sfida e tij ishte mjaft e frikshme edhe pse 26 vjeçari ja doli më sukses.