Bujar Muli njihet me fuqinë  tij, që e ka dhunti nga Zoti! Njihet me fuqinë  tij që frenon veturat pavarësisht sa i jep gaz, po ashtu çon me shpinë lart edhe traktorin dhe bile një vajzë bukuroshe me post gazetare me një dorë e kishte mbajtur lart! Muli kësaj here kërcen edhe në pishinë dhe madje e provokon edhetë tjerët.

“Ik dallëndyshe shqiponja po vjen”, shkruan Muli. Të gjithëve iu bëri me dije se ai ka mjeshtri edhe në not, duke e quajtur veten Shqiponjë!