Vera është ulur këmbëkryq në Shqipëri dhe temperaturat e nxehta kanë detyruar mijëra qytetarë të zhvendosen në det.

Plazhi i Durrësit shfaqet i tejmbushur nga “të eturit” për pak det dhe diell, siç mund të shihni edhe në fotot e siguruara prej saj.

Është ditë e diel dhe mijëra pushues janë dyndur në të gjithë bregdetin e Durrësit duke nisur nga “Apolonia”, “Iliria” e deri tek Shkëmbi i Kavajës e më tej në Golem e Spille.

Mijëra pushues janë dyndur në të gjithë bregdetin e Durrësit duke nisur nga “Apolonia”, “Iliria” e deri tek Shkëmbi i Kavajës e më tej në Golem e Spille.