Ajo së pari debutoj me bikine në vitin 2005 në filmin Into The Blue.

Dhe Jessica Alba ka punuar shumë për ta mbajtur atë formë të trupit, sic u pa në plazhet e Haëaii të shtunën.

Bukuroshja 36 vjeqare zbuloj fiurën e saj të dendur derisa shijonte diellin me burrin Cash Warren.