Me ardhjen e stinës së verës shtohet edhe dëshira për të patur linja të kuruara dhe një peshë ideale.

Sigurisht personazhet e njohur të artit nuk mund të qëndrojnë pa u ndikuar nga një fakt i tillë. Këngëtarja Eranda Libohova ka publikuar në rrjete sociale peshën e saj aktuale përmes peshores. Duket se ajo ndihet mjaft mirë që ka arritur të jetë 54.9 kg.