Këngëtarja Silva Gunbardhi është një nga këngëtaret më të dashura shqiptare dhe një fakt të tillë e ka treguar gjithnjë me këngët të cilat janë kthyer në shumë të dashura për publikun.

Por gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një nga pjatat e preferuara dhe mjaft popullore të shqiptarëve, shalqi dhe djath.

E në fakt në këto temperatura të nxehta duket të jetë vërtet pjata e duhur. Vetëm disa ditë më parë ajo ka publikuar klipin e saj më të ti në bashkëpunim me bashkëshortin Dafin.

Global

T mobile In article [4]