Këngëtarja e njohur serbe, Romana Panic i ka befasuar fansat me gjestin e saj. Ajo është shfaqur tërësisht e zhveshur duke u ngjyrosur me ngjyra.

Serbja është arsyetuar se po duket më artistike në këtë mënyrë dhe se nuk e ka problem të zhvishet.