Këngëtarja Luana Vjollca nuk e ka ndërmend që të ndalet se krijuari këngë të reja

Burime shumë të afërta të Gazetës Express me Luanën kanë thënë se ajo pritet që pas këngës “Benzina” ajo do të punojë edhe një këngë të re.

Sipas këtij burimi kënga do të jetë po ashtu një këngë ritmike, ashtu sikurse ishte kënga e mëparshme.

Luana e ka marrë seriozisht depërtimin në muzikë dhe ka filluar që edhe të këndojë nëpër mbrëmje të ndryshme që po organizohen nëpër qytetet shqiptare.