Pamjet shqetësuese të një keci me një fytyrë si djalli janë ndarë kudo në internet. Keci ka sy të spikatur dhe një fytyrë thuajse njerëzore lindi në provincën San Luis në Argjentinë.

Pronarja Gladys Oveido tha se u habit jashtë mase kur pa atë fytyrë përballë vetes.

Keci që ka lindur kaq i shëmtuar ka tërhequr vëmendje ndërkombëtarisht pasi vajza e zonjës Oveido shpërndau videon e tij në mediat sociale.