Katër të rinj, tri femra dhe një mashkull janë sulmuar seksualisht në një hotel të quajtur Savk në qytetin turistik Alanya në bregun e mesdheut të Turqisë.

Policia e shtetit i ka injoruar lutjet e këtyre të cilët i kanë pasur për ndihmë. Por në natën e tretë të qëndrimit, një nga vajzat nëntëmbëdhjetë vjeçare ka pohuar se ajo ishte sulmuar seksualisht nga një anëtar i stafit të hotelit dhe më pas e kishte larguar atë, shkruan dailymail.

Adoleshentët britanikë me pushime në Turqi thonë se u sulmuan seksualisht dy herë në katër ditë, por stafi i hotelit i fajësoi ata duke thënë se ata ishin në kërkim të seksit në mënyrë grupore.