Këngëtari Meda dhe bashkëshortja Luljeta kanë filluar të shpeshtojnë daljet e tyre publike nëpër rrjetet sociale

Kjo po ndodh sidomos pas lindjes se fëmijës së katërt të tyre ku edhe Meda po edhe Luljeta vazhdojnë të postojnë foto shumë romantike nëpër rrjetet sociale të tyre.

   tërë këto fotografi vinë sidomos pas thashethemeve se çifti është në krizë dhe pritet që të ndahen.

Më parë, Meda nuk ka qenë një fans i daljes kaq të shpeshtë nëpër rrjetet sociale, shkruan GazetaExpress.

Mirëpo, si duket përfolja e jetës së tij private nëpër media të ndryshme po i pëlqejnë atij.

Madje, në disa foto çifti shihet edhe në momente të afërta që më parë nuk ka pasur mundësi të shihen.

Këngëtari gjatë muajve të verës është më shumë i zënë, por kjo nuk po e pengon të tregojë sa i afërt është me Luljeten, duke postuar foto nën përqafimin e bashkëshortes së tij