Këngëtarja Kida është duke i shijuar sukseset e këngës “Pe du”

Por, me këtë këngëtarja ka filluar edhe paraqitjet e saj më ndryshe.

Ajo ka postuar dy fotografi që duket krejtësisht më ndryshe se herët e tjera.

E këngëtarja pas hitit të saj ka vendosur që të shijojë sukseset duke kënduar nëpër klube të ndryshme.

E sa seksi dhe ndryshe duket Kida, madje e gatshme edhe për dashni siç thotë në statusin e saj, shikojeni në dy fotot në vazhdim.