David dhe Victoria Beckham janë një prej çifteve që i kanë rezistuar kohës dhe madje vazhdojnë të jenë shumë të dashuruar.

Por duket se David kësaj here ka vendosur të bëjë diçka ndryshe nga çfarë jemi mësuar të shohim.

Ai ndodhet në Kaliforni me një mikun e tij, larg nga Victoria, ndërsa është fotografuar teksa i bën një autograf në të pasme një vajze të panjohur.

David i veshur si një “djalë i keq”, mbi një motor, të kujton rokerët e viteve 80’, ndërsa nuk e dimë nëse Victoria i ka parë këto foto. Epo nuk besojmë se do ja hedhë pa u lagur.

Image

T mobile In article [4]