Edhe pse janë të martuar prej një kohe të gjatë, duket se pasioni mes Kim Kardashian dhe Kanye West nuk është shuar.

Ky i fundit e ka treguar këtë gjë teksa i prek të pasmet bombastike gruas së tij teksa ecin në rrugë.

Nuk i vëmë dot faj, pasi Kim vërtet ishte veshur shumë provokuese.