Ylli i Towie Lauren Pope ka treguar gjoksin e saj natyral derisa ishte duke shkuar për në një klub në Ibiza. Bukuroshja tashmë është tërësisht natyrale pasi që ka larguar impiantet e gjoksit muaj më parë

Tani më kanë kaluar disa javë pasi ajo është shëndoshur komplet nga largimi i salikonin në gjinj.

…dhe rezultatet e operacionit të saj janë parë pasi që ajo ka kaluar ditën në një klub të njohur në Ibiza.

Ylli i Toëie ka treguar tanimë tërësisht dukjen e saj natyrale pasi që ka pasur bikine dhe i është bashkuar një grupi të shokëve në këtë vend.