Tashmë janë bërë pesë vite prejse kur Johnny Depp u nda nga ish-bashkëshortja e tij, Vanessa Paradis.

Problemet për ish-çiftin ishin të vazhdueshme në polici dhe gjykata, kjo pasi Depp mendohej të kishte ushtruar dhunë mbi Vanessan, e cila nuk e la duarzbrazët pa e paditur aktorin e njohur.

Megjithatë, duket se ka ardhur dita dhe Johnny tashmë po i lutet ish-të dashurës së tij për një ribashkim.

Miqtë tregojnë se nuk e mendonin kurrë se do të vinte dita që Depp do t’i ulej në gjunjë Vanessas.

Ajo çfarë mbetet është që këngëtarja të vërë dorën në zemër dhe ta falë Johnnyn nëse do, mirëpo se a do ta bëjë këtë gjë, koha do ta tregojë