Joanna Krupa është duke kuruar zemrën e saj të thyer, me diell dhe argëtim, në ishujt grekë, pasi pranoi se u ndie keq nga vendimi i burrit të saj për divorc, pasi kërkonte të kishin fëmijë.

Modelja 38 vjeçare dhe ish ylli i “Shtëpiaket e Majemit”, u fotografua me bikini, bnë ishulline mrekullueshëm, Mikonos.

Polakja është duke u argëtuar me një grup miqsh, përfshirë edhe modelin Dawid Wolinski, i cili është gjithashtu polak.

Ndonëse 38 vjeçare, Joanna ka tërhequr vëmendjen me format e saj trupore, tepër joshëse.