David Dubnitsky i bën fotografitë në atë mënyrë që subjektet e tij ‘femra’ nuk shfaqen thjeshtë të bukura.

Talenti i artistit bën që ato të kthehen në perëndesha.

Duke i parë këto foto, ju do të admironi bukurinë, thellësinë dhe ndjesinë e këtyre portreteve.

Me lejen e tij, Bright Side ka publikuar disa prej fotove të tij në mënyrë që njerëzit të kënaqen me bukurinë e tyre.

Më poshtë në fotogaleri mund t’i shihni këto mrekulli: