Ish-presidenti amerikan Jimmy Carter, është shtruar sot në spital, për shkak të lodhjes dhe dehidratimit, pasi mori pjesë në një ngjarje bamirësie në Winnipeg të Kanadasë.

Carter 92 vjeçar, i cili ishte presidenti i 39-të i Shteteve të Bashkuara, ka punuar gjithë javën në një projekt humanitar me një OJQ dhe pas dehidrimit nga rrezet e diellit të ndritshëm, u shtrua në spital, njoftoi Qendra Carter, raporton AP.