Njëra nga gazetaret më të mira shqiptare, Jeta Xharra e cila njihet në publik për ballafaqime të guximshme me poletikan dhe akter të tjerë të shoqerisë kësaj herë i ka dhuruar fansave të saj një pamje krejtësisht tjetër.

Ashtu siç nuk e keni parë kurr, ajo ka publikuar në profilin e saj në Facebook një foto duke i dhuruar puthje të zjarrëta burrit të saj.

Në këtë foto Jeta Xharra nuk paraqitet e vrazh, këmbëngulëse dhe insistuese por me mjaftë stil, sikurse në çeshje e po ashtu edhe në qendrimin e saj gjatë këtij momenti që duket mjaftë emocionues.