E hipur mbi një kamerdare të madhe, shijon një koktej në pishinë. Por Jesicca Simpson bën më shumë.

E lumtur që po nis vitin e 37’të të jetës, ofron një pamje për t’u pasur zili dhe me gjysmën e trupit të zhveshur.

Këngëtarja dhe aktorja amerikane tregon të pasmet e saj joshëse për ndjekësit e saj në rrjetet sociale.