Aktorja e njohur Jessica Alba ka gëzuar edhe një ditë tjetër të lumtur plazhi teksa po argëtohej në një festë familjare në Hawaii.

36 vjeçarja e cila disa ditë më parë njoftoi se është shtatzënë, në pritje të fëmijës së saj të tretë, u pa tejet tërheqëse me një palë bikini ngjyrë të zezë.

Pas një periudhe pune, Alba është duke u relaksuar nën shoqërimin e burrit të saj Cash Ëarren bashë me dy fëmijët e tyre Honor dhe Haven.