Jessica Alba është shtatzënë me fëmijën e saj të tretë!

Aktorja 36-vjeçare zbuloi lajmin duke postuar një klip të saj dhe fëmijëve Honor, dhe Haven duke mbajtur balona numër një, dy dhe tre, në llogarinë e saj në Instagram.

Gjatë fundjavës, Jessica u pa se ishte me pushime në Hawaii ku ajo u fotografua në bikini.