Marrëdhënia e tyre vazhdon të lulëzojë pa asnjë shenjë ngadalësimi!

I njohur si krimineli më i pashëm në botë, Jeremy Meeks, ka konfirmuar se është marrëzisht i dashuruar në të dashurën e tij të re Chloe Green, transmeton Klan Kosova.

Dyshja janë parë në skena të nxehta duke ndar dhe puthje për njëri tjetrin nën praninë  e mediave, saktësisht në sheti rreth Beverly Hills.

Gjatë këtij takimi të çiftit, një nga fotografët pyeti: Ju jeni aq shumë të dashuruar? – teksa papritur Meeks përgjigjet me: Po, jemi.