Këngëtarja e njohur, Jennifer Lopez, ka publikuar projektin e ri muzikor të titulluar ‘Ni Tu Ni Yo’, të cilin e ka sjellë në gjuhën spanjolle.

Edhe pse ka mbushur 47 vjeç, linjat e saj vazhdojnë të jenë në formë dhe kjo gjë duket në pozat e saj nudo. Ajo ka qëndruar në një zonë të gjelbëruar, ndërsa mbulon pjesët intime me gjethe palme.