Aktorja dhe këngëtarja e famshme, Jennifer Lopez duket të jetë kokë e këmbë e dashuruar në të dashurin e ri.

Lopez në paraqitjet e shumta shihet përkahë Alex Rodrigues, pas të cilit duket të jetë shumë e dhënë.

Edhe në foton e radhës ata duken si çift i mrekullueshëm.

Ndryshe vlen të kujtojmë se Lopez është cilësuar si një nga vajzat më të bukura të dekadave të fundit, andaj është fat për Rodriguez të ketë një të dashur si ajo.