Yjet televizive britanike, Jemma Lucy dhe Zaralena Jackson, si duket e kanë forcuar miqësine e tyre pasi që kanë vendosur t’i kalojnë pushimet e tyre së bashku në Portugali.

Të dyja dukeshin në formën më të mirë teksa po shijonin diellin portugez.

Jemma shfaqi trupin e saj përplot tatuazhe dhe në të cilën kishte intervenuar së fundi duke e bërë operacion.

Global

T mobile In article [4]