Janë apo s’janë në lidhje? (FOTO)

Spread the love

Zendaya dhe Tom Holland janë parë së bashku për herë të parë pas shumë thashethemeve se ata janë në një lidhje.

Aktorja 21-vjeçare dhe aktori 20-vjeçare janë parë në një Audi e cila qarkullonte rreth rrugëve të Los Angeles, të hënën. Është e rëndësishme të kujtojmë se Zendaya dhe Tom mohuan çdo lajm se ata të dy janë në lidhje dashurie, por fotografitë e fundit thonë të kundërtën?


Spread the love