Këngëtari i njohur Gena ka qenë gjithnjë më lehtë i dallueshëm nga këngëtarët e tjerë, kjo për shkak të stilit të tij me flokë të gjata dhe kaçurrel.

Madje shpesh herë janë përdorur batuta për flokët e tij.

Gena në qendër të vëmendjes së mediave ka qenë edhe për shkak të ngjajshmërisë që ka me futbollistin e njohur spanjoll, Carles Puyol Soforcada.

Këngëtari i cili së fundmi ka qenë i ftuar në emisionin Express Rozë, ka treguar se si e kanë ngatërruar në aeroport me këtë futbollist.

Se si ka reaguar këngëtari dhe çfarë i thanë, e mësoni duke shikuar emisionin Express Rozë