Në fillim ishte Gunter Euringer, gjerman, në vitet ’70, me këmishë me vija të kuqe, sytë blu dhe fytyrë ëngjëllore.

Fytyra e tij i ka buzëqeshur fëmijëve nga 1973 deri në 2005 në paketimin e çokollatave Kinder.

Por më pas u shfaq një tjetër fëmijë 12-vjeçar dhe ai është Josh Bateson. Por tashmë ai është rritur dhe është 21 vjeç. Jeton në Londër, dhe studion marrëdhënie ndërkombëtare në universitetin Loughborough.

Ndërsa Gunter, tashmë është 53 vjeç, i martuar dhe ka dy fëmijë. Ai ka shkruar një libër, është kameraman dhe drejtor fotografie, në një studio në Mynih.